Vleeschouwerij De Scharrelaer

Pieter Modderman, eigenaar van Vleeschhouwerij de Scharrelaer zocht iemand die twee maal per week Facebook bij wil houden. Hij zag en ziet de meerwaarde in van Social Media en vond de tijd en de creativiteit niet om dit zelf te doen. De pagina had bij aanvang een bereik van ongeveer 400 personen, die in een jaar tijd is uitgebreid naar ruim 1500. Ook de omzet stijgt naarmate het bereik groeit.

Vleeschhouwerij de Scharrelaer

Social media is vooral geven

Met name informatie met betrekking tot de producten die verkocht worden en vervolgens een stukje service. Wat is er aanwezig in de slagerij, wat voor gerechten maak je en waarom is er gekozen voor bijvoorbeeld scharrelvlees en duurzame kip. Ook het verrassen van potentiële en bestaande klanten is belangrijk. Door het gebruik van grappige quotes zijn er niet alleen veel reacties, maar wordt er inmiddels ook uitgekeken naar weer een post van De Scharrelaer.

Facebook acties, promoties & advertenties

Gedurende het jaar verzinnen wij diverse promoties, waar Pieter de creatieve slager is, vertaal ik dit naar een leuke en ludieke communicatie. Door het gebruik van de advertentie mogelijkheden stijgt de omzet en bereiken we een grote hoeveelheid mensen binnen Nieuw-Vennep maar zeker ook daarbuiten.

Mailings & uitnodigingen

Ook het versturen van mailings en uitnodigingen wordt gedaan vanuit de website, waar het ledenbeheer leidend is in de informatie. Er zijn groepen met mailadressen aangemaakt, zodat er gemakkelijk een selectie gemaakt kan worden. Leden ontvangen bijvoorbeeld uitnodigingen voor de maandelijkse borrels. Zowel leden als niet-leden geïnformeerd worden over ondernemerszaken.

Social media

Dankzij de inzet van Social media is het op evenementen aanzienlijk drukker dan vorige jaren. Niet alleen worden meer ondernemers bereikt, maar ook is er meer contact met gemeente en andere publieke instellingen. De OVHZ wordt beter gevonden en nog beter gewaardeerd simpelweg door betere zichtbaarheid en fijne communicatie.

Hulp nodig met jouw Joomla! website

Neem contact met mij op, ik help je graag en stap verder in de online wereld!

Bel me gerust voor een vrijblijvend gesprek op 06-1500 6252 of via mijn contact formulier