Nieuwe website en webshop

Ilona Verkaik van Verkaik Verf Hoofddorp zit inmiddels al meer dan 40 jaar in het vak en wilde heel graag de regie over haar eigen website hebben, plus eindelijk een webshop. Niet perse om online te kunnen verkopen, maar vooral ook om te kunnen laten zien wat voor verf en in het assortiment zit. In de Corona lockdown periode werd die noodzaak steeds duidelijker en gelukkig wisten klanten de winkel aan de Wijkermeerstraat nog steeds goed te vinden. Online laten zien wat ze in huis hebben zorgt voor nog meer bekendheid in Haarlemmermeer.

WordPress website & WooCommerce webshop

Samen met Jan Meester van JnMICT hebben wij zowel de website als de shop ingericht. Uiteraard komt de kleurkeuze bij Ilona en haar dochter Caroline vandaan. Per slot van rekening hebben zij het meeste verstand van kleuren en kleurcombinaties. En wat een mooie combinatie is het geworden! Een warme en toegankelijke uitstraling in de trendkleuren van het seizoen. De kleurstellingen worden aangepast naarmate de trends zich ontwikkelen, zodat qua kleur de website altijd van het scherm af spat.

Inrichting Verkaik Verf webshop

Nadat er circa 12 producten zijn geplaatst door ons, konden Ilona en Caroline aan de slag met het vullen van de shop. In de eerste instantie worden de populaire artikelen geplaatst en gaandeweg kunnen alle bijna duizend artikelen in de shop geplaatst worden. Ook wordt er een onderscheid gemaakt in verpakking, een klant kan de keuze maken tussen verschillende volumes in verf of in maten kwasten. Ook wordt hier vervolgens de correcte prijs aan gehangen.

Kleurkeuze kan direct bij de online bestelling

Kiezen klanten voor de verschillende soorten verf, dan kan direct het kleurnummer ingevoerd worden. Dit wordt vervolgens gemengd in de mengmachines, zodat iedereen exact met de gewenste kleur aan de slag kan.

Ophalen of bezorgen

Bij Verkaik verf is de keuze gemaakt om de online bestellingen af te laten halen of gratis te laten bezorgen in Hoofddorp en Nieuw-Vennep.

Verkaik Verf

Websites maken en inrichten

Een website maken en inrichten vergt tijd en kennis. En als de site dan eenmaal live is, dan heb je het mooiste online visitekaartje wat je maar kunt wensen. Ook een (nieuwe) website nodig  voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging? Bellen voor een vrijblijvend gesprek kan via 06-1500 6252 of neem contact op via mijn contact formulier.