Verkaik Glas een nieuwe wordpress website

Verkaik Glas zat al een tijdje zonder een website en ziet de noodzaak hiervan in. De website moet makkelijk bij te houden zijn en Verkaik Glas moet gevonden gaan worden op nagenoeg alles wat met glas te maken heeft. Samen met JnMICT is er een thema uitgekozen met als hoofdkleur groen. Er werd een keuze gemaakt voor verschillende categorieën, waaraan projecten gekoppeld kunnen worden.

Verkaik glas Hoofddorp

Projecten met de juiste zoekwoorden

Door het plaatsen van voldoende projecten als voorbeeld en daaraan een zoekwoord te koppelen, was Verkaik Glas vanaf de eerste week al een druk bezochte website. Door het gebruik van foto’s en de juiste teksten weten potentiële klanten deze glasspecialist direct te vinden.

Geen Dag Zonder Glas als bedrijfsfilosofie

De URL “Geendagzonderglas” is ook geclaimd en heeft een re-direct gekregen, daar dit de bedrijfs slogan is. Op basis van de nieuwe website is direct gekozen voor het doortrekken van de kleur groen. Zo zijn er give-aways gemaakt en is iedereen voorzien van een mooi groen shirt.

Bedrijfspagina’s op social media

Omdat iedere doelgroep via social media kanalen te vinden zijn is het aanmaken van een bedrijfspagina op zowel Facebook als LinkedIn geen overbodige investering. Voor Verkaik Glas heb ik bedrijfspagina’s aangemaakt en houd ik deze bij naarmate er projecten op gepost dienen te worden.

Google Bedrijf

Online zichtbaarheid via Google Bedrijf is voor iedere ondernemer een belangrijke om te zetten. Niet alleen om de locatie bekend te maken, maar zeker ook om te laten zien wat je als bedrijf te bieden hebt. Ook hierbij is het een kunst om zaken bij te houden. Ik help hier met regelmaat een handje bij.

Ook een nieuwe website?

Neem contact met mij op, ik help je graag en stap verder in de online wereld!

Bel me gerust voor een vrijblijvend gesprek op 06-1500 6252 of via mijn contact formulier