Website beheer

Sieberg Minicars is al ruim 25 jaar een begrip in Nederland en België, toch was er het gevoel dat er iets mistte aan de site. Fred had op zijn WordPress site de Yoast koppeling laten zetten en wilde graag dat alles zou kloppen. Best een lastig ding als je eigenlijk het meeste verstand hebt van 45 kilometer auto’s.
Samen hebben we gekeken naar de site en er waren wat zaken die ik snel kon aanpassen. De foto’s bijvoorbeeld, die niet helemaal goed uitkwamen op de website, zijn aangepast en zijn nu prima te zien en het aantal woorden, interne en externe links zijn aangepast. Op Sieberg Minicars kun je het resultaat goed zien.

Sieberg minicars

Tips & Weetjes

Daar er veel ervaring is bij Sieberg Minicars is het eigenlijk zonde om dit niet te laten zien op de website. Daarom is een een Tips & Weetjes pagina bij gemaakt waar veel vragen beantwoord zullen worden. Niet te vergeten zijn dit soort pagina’s ook prima om content te blijven genereren, zodat de site ook op relevante zoekwoorden gevonden kan worden.
Niet alleen leuk voor een ondernemer, die graag zijn kennis wil uitdragen. Ook bezoekers van de site kunnen de eerste vragen die ze hebben opzoeken.

Facebook bedrijfspagina

Omdat iedere doelgroep via social media kanalen te vinden zijn is het aanmaken van een bedrijfspagina geen overbodige investering. Voor Sieberg heb ik een pagina aangemaakt en gevuld met in ieder geval de meest relevante informatie, zodat ze ermee aan de slag kunnen.

Het resultaat

Nadat ik de relevante pagina’s had aangepast en “SEO proof” waren plus een extra pagina kreeg Sieberg het na een aantal weken best wel veel drukker! Super leuk om te horen dan na wat aanpassingen de website veel beter gevonden werd! Er werden 50% meer auto’ s verkocht dan voorheen, dus het bewijs was geleverd. Sieberg MiniCars een blije klant!

Ook interesse in hulp bij uw website beheer?

Neem contact met mij op, ik help je graag en stap verder in de online wereld!

Bel me gerust voor een vrijblijvend gesprek op 06-1500 6252 of via mijn contact formulier