Goede doelen

Verschillende Rotary clubs organiseren al een aantal jaren de Rotary Santa Run in diverse dorpen en steden in Nederland. Zo ook in de Haarlemmermeer waar 4 Rotary Clubs zich hard maken voor een onvergetelijk evenement dwars door Hoofddorp. Ik kan in ieder geval al niet wachten om honderden kerstmannen door het centrum te zien lopen, hilarisch lijkt me dat!

En als er dan gevraagd wordt of je wil helpen met het opleuken van de Facebook pagina van Rotary Santa Run Haarlemmermeer, dan kun je toch geen nee zeggen! Helemaal omdat er twee goede doelen worden geholpen; De Nierstichting en Stichting Maatvast Haarlemmermeer.

MeerMetContent gaat er alles aan doen om er samen met de Rotary in ieder geval een online succes van te maken! En ik ben er ook best trots op dat mijn logo nu prijkt op de website van de Rotary Santa Run Haarlemmermeer.

Rotary Santa Run Haarlemmermeer

Sponsoren en lopers/wandelaars

Via de website en de Facebookpagina wordt er aandacht geschonken aan de Santa Run. Er wordt gevraagd om te sponsoren en om deel te nemen aan de loop. Voor sponsoren zijn er verschillende pakketten voor diverse bedragen. Een deelnemer ontvangt voor slechts € 10,00 een kerstmannen pak en mag zich scharen onder de deelnemers. Er wordt een prachtig parcours van 3 kilometer uitgezet en na afloop is er een gezellig afsluitend feest bij Podium Duycker.

Programma

19.00 uur –> Ontvangst op het Raadhuisplein in Hoofddorp

19.15 uur –> Warming up op het Raadhuisplein in Hoofddorp verzorgd door The Bootcampclub Hoofddorp

19.30 uur –> Start Santa Walk

20.30 uur –> Medaille uitreiking bij Podium Duycker, Hoofddorp

21.00 uur –> Kerstfeest bij Podium Duycker

Inschrijven? Dat kun je nu al doen!

Iedereen wil toch op 22 december 3 kilometer wandelen voor het goede doel?!
Via deze link kom je bij het inschrijf formulier terecht, alle verdere informatie staat op de site. Ik hoop dat je erbij bent!

Samen komen we een stuk verder met het helpen van zowel een lokaal als een landelijk goed doel.

Bel me gerust voor een vrijblijvend gesprek op 06-1500 6252 of via mijn contact formulier