Robblomtuinen.nl

Rob heeft een Joomla website die onder andere gekoppeld is aan Pinterest. Een mooie strakke site die wat aandacht nodig had. Rob en zijn vrouw Lia zijn al ruim 30 jaar een begrip in de Haarlemmermeer en daarbuiten. Beide ook erg sociaal actief binnen diverse ondernemersverenigingen en dorps activiteiten. Eigenlijk kent iedereen Rob Blom tuinen wel, alleen online werden ze niet helemaal goed gevonden.

Online vindbaarheid

Zowel als hovenier als de nieuwe passie Oude Fruitbomen waren online niet goed meer zichtbaar. Dus direct aan de slag om de site een update te geven en de SEO instellingen te herzien. Nieuwe foto’s zijn toegevoegd en teksten aangepast.

Rob Blom Tuinen

Pinterest

Gelukkig worden er regelmatig foto’s gemaakt van projecten, zodat en nieuwe borden gemaakt kunnen worden en anderen weer aangevuld.
De handige koppeling die is gemaakt zorgt ervoor dat de foto’s maar op 1 plek hoeven te worden gedownload en direct zichtbaar zijn.

Facebook

Zowel voor Rob Blom Tuinen als voor Oude Fruitbomen is er een zakelijk profiel aangemaakt, waar minimaal wekelijks volgers op de hoogte worden gebracht van bijvoorbeeld gerealiseerde projecten, maar ook tips & trucs om een tuin zo mooi mogelijk te krijgen. Door middel van vierkante video’s en life video’s is het bereik steeds groter aan het worden.

LinkedIn

Voor Rob en Daan is een LinkedIn account aangemaakt, via dit Social Media kanaal zullen er korte artikelen geschreven gaan worden zodat de zakelijke markt ook op de hoogte wordt gehouden van de bedrijvigheid bij Rob Blom Tuinen en Oude Fruitbomen.

Ook interesse in hulp bij uw site zoals Rob en Lia?

Neem contact met mij op, ik help je graag en stap verder in de online wereld!

Bel me gerust voor een vrijblijvend gesprek op 06-1500 6252 of via mijn contact formulier