Praktijk Fris

Toen Eline de Jong – Bakker mij vroeg om haar te helpen met de teksten van haar nieuwe onderneming was ik direct enthousiast. Per 1 september 2020 start zij haar Kinesiologie praktijk in Nieuw-Vennep. Eline ken ik doordat zij in het bestuur van de OVHZ (Ondernemers Vereniging Haarlemmermeer Zuid) de functie van secretaris vervuld. Niet alleen haar enthousiasme en gedrevenheid vallen op, maar ook de persoonlijke band die zij graag heeft met zowel bestuur als ondernemers.

Eline wil graag de mogelijkheid hebben om zelf haar website bij te kunnen houden. Zij had al een prima idee van wat zij wilde met de site, hoe het eruit moest zien en welke onderwerpen er aan bod moesten komen.

Door Barbara Fotografie heeft zij prachtige en warme foto’s laten maken, die precies weergeven hoe zij is.

Voor de teksten kwam ik met veel plezier te hulp. Eline had al veel teksten geschreven en moesten nog SEO-proof gemaakt worden. Samen hebben wij een lijst met woorden gemaakt waarop Praktijk Fris gevonden moest worden.

Parktijk Fris

Over Eline

Dat zijn altijd de lastigste teksten om over jezelf te schrijven. Je wilt niet opscheppen, maar je mag tegelijkertijd wel echt laten zien wie je bent en waar je voor staat. Ik kan oprecht schrijven dat contact met Eline altijd recht door zee is. En natuurlijk ken ik haar dan misschien ietsjes beter, zij weet met weinig woorden direct de spijker op de kop te slaan. Altijd stof tot nadenken na een gesprek en dit zal zeker een positief effect hebben op haar praktijk. Haar kennis en kunde zorgen ervoor dat haar clienten weten waar hun verbeterpunten zitten.

Kinesiologie

Uiteraard heb ik de nodige uitleg ontvangen en heb mezelf ingelezen in de wereld van Kinesiologie. Want uiteindelijk moet de website bezoeker weten wat een consult inhoudt, hoe je er beter van kan worden en met wie ze te maken hebben. Met als resultaat dat zowel de “basis” pagina’s als de blog items volgens Google goed op de kaart staan.

WordPress voor Praktijk Fris

Het is een goed bij te houden en overzichtelijke website geworden, met de juiste basis aan inhoud en informatie. Door de juiste SEO inrichting van de pagina’s is de vindbaarheid op Google direct te merken. Via Google Analytics is er een maandelijkse stijging waar te nemen op het aantal pagina bezoeken.

Frisse uitstraling

Online een onderneming laten zien zoals het daadwerkelijk is. In dit geval duidelijk en warm, met het hart op de juiste plaats en dito advies. Dat is wat ik heb samen met JNMICT heb bereikt voor Praktijk Fris. Wil jij ook online laten zien wie je bent en waar je goed in bent?  Neem dan gerust contact op met mij, ik help je graag een stap verder in de online wereld! Bellen voor een vrijblijvend gesprek kan via 06-1500 6252 of via mijn contact formulier