OVHZ kiest voor Joomla!

Ondernemers Vereniging Haarlemmermeer Zuid was in het bezit van een Joomla! website die duidelijk een opfrisbeurt nodig had. De website functioneerde wel, maar er was sinds 8 jaar alleen inhoud en evenementen bijgehouden. Hierdoor had de site een wat stoffige uitstraling gekregen. Samen met JACCS, die de eerste website ook heeft gemaakt is er voor een nieuw template gekozen.

Ledenbeheer en facturatie

Belangrijk is dat alle, bijna 300, leden goed zichtbaar zijn en daarmee ook makkelijk te vinden. een ledenbeheer koppeling is gemaakt, waardoor het eenvoudig is om bij te houden wie lid is. Daaraan gekoppeld is zit ook de facturatie, zodat de facturen, herinneringen, met een begeleidend schrijven vanuit de website verstuurd kunnen worden.

 

Evenementen registratie

De OVHZ heeft zo’n 20 evenementen per jaar, waarop leden zich kunnen inschrijven. In een aantal gevallen dient hiervoor een bedrag betaald te worden, wat via Mollie wordt geregeld. Voor alle evenementen is het belangrijk dat zowel leden als gasten zich inschrijven, zodat er voor de horecagelegenheid inzichtelijk is op hoeveel personen er gerekend kan worden. De registratie staat openbaar op de website, hierdoor weten ondernemers wie erbij zijn en zijn sneller geneigd zich op te geven.

Mailings & uitnodigingen

Ook het versturen van mailings en uitnodigingen wordt gedaan vanuit de website, waar het ledenbeheer leidend is in de informatie. Er zijn groepen met mailadressen aangemaakt, zodat er gemakkelijk een selectie gemaakt kan worden. Leden ontvangen bijvoorbeeld uitnodigingen voor de maandelijkse borrels. Zowel leden als niet-leden geïnformeerd worden over ondernemerszaken.

Social media

Dankzij de inzet van Social media is het op evenementen aanzienlijk drukker dan vorige jaren. Niet alleen worden meer ondernemers bereikt, maar ook is er meer contact met gemeente en andere publieke instellingen. De OVHZ wordt beter gevonden en nog beter gewaardeerd simpelweg door betere zichtbaarheid en fijne communicatie.

Hulp nodig met jouw Joomla! website

Neem contact met mij op, ik help je graag en stap verder in de online wereld!

Bel me gerust voor een vrijblijvend gesprek op 06-1500 6252 of via mijn contact formulier