Nieuwe website voor Meers Paarden Centrum

Mieke Verkaik van Meers Paarden centrum vroeg mij om een nieuwe website te maken, gewoonweg omdat de site die er was verouderd was en lastig was om bij te houden. Daarbij moet er een mogelijkheid zijn om lessen, cursussen en feestjes online te kunnen boeken. Op die manier kan er veel, wat nu met de hand gedaan wordt, digitaal verwerkt worden en dit geeft rust achter de receptie.

WordPress met koppelingen

Samen met Jan Meester van JnMICT en Mieke is er een lijst gemaakt van zaken die echt mogelijk moesten zijn. Daarbij is onzichtbaarheid en daarbij gevonden worden van groot belang. Alle aanmeldingen verlopen via Manegeplan waardoor alle gegevens van de ruiters volledig zijn en ingepland kunnen worden.

SEO teksten

De ruim 40 pagina’s zijn allemaal SEO proof geschreven en dat merk je bij de online zichtbaarheid. Ruim 2300 wekelijkse unieke bezoekers en veel nieuwe ruiters en pension paarden is het resultaat van goed ingerichte pagina’s. Alle teksten zijn eerst in een word document naar Mieke gegaan, zij heeft ze laten controleren op feiten, vervolgens zijn ze op de website geplaatst.

Foto’s

Foto’s zijn net zo belangrijk als de teksten! Want als er dan een bezoeker op de website komt om de kijken, dan moet een foto net zoveel zeggen als de tekst. Vandaar dat ik foto’s heb gemaakt voor de pagina’s waarvoor nog geen passende foto was. Uiteraard ontving ik ook een groot aantal foto’s die gebruikt zijn.

Uitleg over website Meers Paarden Centrum

Er werken een aantal vrijwilligers op deze manege, waarvan een aantal het op zich hebben genomen de site bij te houden. Het is belangrijk om een site up-to-date te houden, maar ook om pagina’s toe te voegen en aan te passen waar nodig. Ik heb een korte uitleg gegeven over de mogelijkheden, uiteraard ben ik altijd beschikbaar om te helpen.

meers paarden centrum

Websites maken en vullen

Een website maken en vullen vergt tijd en kennis. En als de site dan eenmaal live is, dan heb je het mooiste online visitekaartje wat je maar kunt wensen. Ook een (nieuwe) website nodig  voor uw bedrijf, organisatie of vereniging? Bellen voor een vrijblijvend gesprek kan via 06-1500 6252 of neem contact op via mijn contact formulier.