Website beheer Le Gardinier

Hoveniers horen met hun haren in de wind en hun handen uit de mouwen lekker buiten te zijn! In ieder geval niet achter een computer om een website bij te houden. De website van Le Gardinier is WordPress gebouwd en is al een aantal jaren niet bijgehouden, terwijl er toch echt leuke projecten voorbijkwamen waar ze enorm trots op zijn. Daarom vond Wietse Tates het toch hoog tijd om actie te ondernemen. Met enige regelmaat worden er project foto’s doorgestuurd, zodat deze geplaatst kunnen worden op de site, de teksten worden na overleg geplaatst. Op de website kun je prima in de gaten houden wat er zich zoal afspeelt bij Le Gardinier.

Facebook bedrijfspagina

Ook een Facebook bedrijfspagina was één van de wensen, daar Le Gardinier aan iedereen wil laten zien wat ze allemaal kunnen en gedaan hebben. Een Facebook pagina is ook zichtbaar voor zoekmachines. Zodra de pagina was aangemaakt werd het al via Google getoond. Le Gardinier werkt voor zowel bedrijven als particulieren en Facebook is een prachtige manier om beide doelgoepen te bereiken.

De pagina is uiteraard voor iedereen toegankelijk en er kan op verschillende manieren een bericht gepost worden. Ik ga op een leuke, leerzame en creatieve manier content cq berichten plaatsen zodat de interactie zal vergroten.

Yoast

Om de WordPress website te optimaliseren is de Yoast plugin geinstalleerd, deze plugin helpt om de beste content te schrijven. Het kiezen van een focus trefwoord als er een artikel wordt geschreven zorgt voor een goed vindbaar artikel of post op de site. Met snippet preview kun je bijvoorbeeld zien hoe je bericht eruit ziet in de zoekresultaten. Op die manier helpt de plugin niet alleen beter te presteren in de ranking maar ook het klikpercentage in de organische zoek resultaten. Allemaal zaken waar ik me dagelijks mee bezig houdt, om websites beter vindbaar te maken! Ik help je graag verder, dus ben niet verlegen, pak de telefoon of bericht mij via de contactpagina.

Bel me gerust voor een vrijblijvend gesprek op 06-1500 6252 of via mijn contact formulier