Herschrijven teksten HBG Dienstverlening

Harry Boonstra Gerrits zet zich al meet dan 20 jaar in voor schone ramen en dito bedrijfspanden en VVE’s in Haarlemmermeer. Zijn website was ook al een aantal jaren oud, maar echt online gevonden werd hij niet. Harry ziet zijn website als een uitvergroot visitekaartjes waar hij graag laat zien waar HBG Dienstverlening voor staat en welke diensten hij uitvoert.

WordPress website

Jan Meester van JnMICT heeft de website jaren geleden gemaakt, ontworpen en ingericht op basis van relatief weinig gegevens. De teksten hadden een opfris beurt nodig en uitbreiding nodig. Ook de diensten moesten uitgebreid worden op basis van de werkzaamheden die uitgevoerd worden door het team van HBG Dienstverlening. 

Google bedrijf

De ruim 20 pagina’s zijn allemaal SEO proof geschreven en dat merk je bij de online zichtbaarheid. Van 5 unieke bezoekers per maand is HBG Dienstverlening naar 250 bezoekers gestegen in 3 maanden tijd.

Direct een leuke nieuwe klant

Vrij snel na de update van de teksten en extra diensten werd Harry gebeld door een VVE in Haarlemmermeer die de website hadden bekeken en onder de indruk waren. Uiteindelijk is het de kennis en kunde van een ondernemer om de klus daadwerkelijk binnen te halen. Een goede, toegankelijke en leesbare website is de eerste opstap die zo’n eerste gesprek met een potentiële klant mogelijk maakt.

HBG Dienstverlening

Websites maken en vullen

Een website maken en vullen vergt tijd en kennis. En als de site dan eenmaal live is, dan heb je het mooiste online visitekaartje wat je maar kunt wensen. Ook een (nieuwe) website nodig  voor uw bedrijf, organisatie of vereniging? Bellen voor een vrijblijvend gesprek kan via 06-1500 6252 of neem contact op via mijn contact formulier.