Grindplaatshop

Via Dennis van den Heuvel van DvdHeuvel IT kwam ik in contact met Ruud Griekspoor van onder andere Grindplaatshop.nl en Grindplaatstunter.nl. Beide webshops waren prima ingericht en er moest wat verbeterd worden aan de teksten. Ruud wil graag zijn (potentiële) klanten goed informeren en uiteraard op de eerste zoekpagina terechtkomen van Google.

Wat zijn grindplaten eigenlijk

Om het een en ander online goed uit te kunnen leggen is het natuurlijk belangrijk om me te verdiepen in de materie. Wat zijn de voordelen van grindplaten en hoe overtuig je er iemand van om juist grindplaten te kiezen als alternatief voor stenen of asfaltering.

Duurzaam

Duurzaam is in deze tijd een sleutelwoord en het is prachtig om te zien hoe Ruud hier serieus mee bezig is. Het is niet voor niets dat hij heeft gekozen voor dit product en gunt het dan ook iedereen.

Unique Selling Points

Wij begonnen met het zoeken van de 5 voordelen van het gebruik van grindplaten en kwamen al snel tot de conclusie dat er veel meer voordelen te benoemen waren. Maar liefst 11 redenen zijn er om te kiezen voor grindplaten. Reden genoeg voor alle bezoekers om snel een keuze te maken en niet te twijfelen.

Webshop

De website is als webshop opgebouwd, maar dan zonder een betaalmogelijkheid. Er kan direct besteld worden en gekozen worden voor bezorgen of afhalen. Maar er kan ook een offerte aangevraagd worden, waarop binnen 1 dag een antwoord komt.

Grindplaatshop

Ruud Griekspoor

Is zoals vele ondernemers een doener, hij weet aardig zijn weg te vinden binnen het WordPress CMS en weet ook precies wat hij wil. Het schrijven van de teksten is lastiger dan het persoonlijk vertellen over grindplaten en paddockplaten. Ruud ontving van zijn leverancier prima teksten, maar omdat zomaar kopiëren en plakken niet goed is voor de Google ranking moesten deze aangepast worden.

Grindplaten kopen en voorschriften

Wordt na de aanpassingen veel meer gedaan, daarbij is het nu mogelijk om vragen die er zijn prima af te vangen op de website. Ook zijn de plaatsingsvoorschriften en uitleg welke grindplaat het beste is voor welk gebruik nu duidelijk zichtbaar. Aan het aantal bestellingen is duidelijk dat klanten echt zaten te wachten op de juiste informatie. Daarbij kom je als ondernemer dan ook zeer professioneel over. Duidelijkheid geeft vertrouwen en vertrouwen geeft dankbare klanten.

WordPress voor de Grindplaatshop

Het is een goed bij te houden en overzichtelijke website geworden, met de juiste basis aan inhoud en informatie. Door de juiste SEO inrichting van de pagina’s is de vindbaarheid op Google direct te merken. Via Google Analytics is er een maandelijkse stijging waar te nemen op het aantal pagina bezoeken.

Gedegen en professionele uitstraling

Online een onderneming laten zien zoals het daadwerkelijk is. In dit geval duidelijk en warm, met het hart op de juiste plaats en dito advies.Wil jij ook online laten zien wie je bent en waar je goed in bent?  Neem dan gerust contact op met mij, ik help je graag een stap verder in de online wereld! Bellen voor een vrijblijvend gesprek kan via 06-1500 6252 of via mijn contact formulier