Nieuwe site, nieuwe content

EversPartners liet door JACCS een super mooie nieuwe website bouwen in Joomla. Omdat een nieuwe site behoefte heeft aan nieuwe wervende SEO teksten, waardoor de bezoeker direct de juiste indruk krijgt van het bedrijf.

Meer overzicht, structuur en duidelijkheid was de boodschap voor JACCS. Mijn opdracht was: verbaas de bezoeker virtueel met de “Awesome Company” die dit bedrijf immers is.

De ongelofelijke diversiteit aan markten en diensten waar EverePartners een verschil in kan maken als eigentijds en toekomst gericht ingenieursbureau gaf mij veel mogelijkheden om er iets moois van te maken.

Engelse teksten

De gehele website is ook vertaald in het Engels, hiervoor is gebruik gemaakt van een vertaler, die de huidige teksten heeft aangepast. Uiteraard moesten onder andere de META omschrijvingen en de SEO titels aangepast worden. Eigenlijk is er een hele nieuwe “schaduw” website gemaakt in het Engels. Hiervoor heb ik alles klaargezet, inclusief de interne links, zodat de site in één keer goed kon worden gepubliceerd.

Everspartners

SEO teksten EversPartners

Neem vooral een virtueel kijkje bij EversPartners, ik heb er met veel plezier aan mogen werken en blijf erbij om nieuwe projecten, producten en diensten toe te voegen en de focus te leggen, daar waar hij moet liggen.

Hulp nodig met beweging op jouw site?

Heb je een bestaande site? Of een nieuwe in aanbouw? Moeten alle teksten nog gemaakt worden? Of aangepast? Heel graag help ik mee om met de juiste toon de online bezoeker te verbazen.

Bel me gerust voor een vrijblijvend gesprek op 06-1500 6252 of via mijn contact formulier