Duidelijke Verzekeringen

What’s in the name?! Als je onderneming Duidelijke Verzekeringen heet, dan is een duidelijke website van belang. Een overzichtelijke website, waar iedere bezoeker direct een overzicht heeft van de diensten die worden aangeboden. Zonder poespas en precies zoals dit bedrijf is.

Samen met Miranda de Rooij is er gekozen voor een fraaie vormgeving waar de kleur van het logo goed uitkomt. Met mooie foto’s, heldere teksten en een website die eenvoudig bij te houden is.

Doordat Miranda precies weet wat ze wil en daarin ook duidelijk communiceert was deze opdracht een feestje om te mogen doen. Samen met Jan Meester van JNMICT is de basis van de website gemaakt, het invullen door middel van foto’s en teksten heb ik voor mijn rekening genomen.

Duidelijke Verzekeringen

Website als visitekaartje

Met een duidelijke website maak je de beste eerste indruk , want per slot van rekening krijgt je voor die eerste indruk maar één kans. Het kantoor heeft diverse specialiteiten waar uiteraard een duidelijk beeld van moet worden geschetst. Zowel levensverzekeringen als schadeverzekeringen hebben uitleg nodig, waarbij zaken als pensioenen en hypotheken op de juiste manier beschreven moeten worden.

SEO teksten met controle

Daar er geen oudere teksten waren, is er een frisse nieuwe start gemaakt voor alle diensten. De teksten moeten uiteraard SEO proof zijn, wat de online vindbaarheid vergroot. Nadat de teksten gemaakt zijn, gaan deze altijd ter controle naar de klant om op feiten aangepast te kunnen worden. Miranda heeft hier snel tijd voor vrij gemaakt, zodat de website vrij snel na onze eerste afspraak live kon gaan.

WordPress voor Duidelijke Verzekeringen

Het is een goed bij te houden en overzichtelijke website geworden, met de juiste basis aan inhoud en informatie. Door de juiste SEO inrichting van de pagina’s is de vindbaarheid op Google direct te merken. Via Google Analytics is er een maandelijkse stijging waar te nemen op het aantal pagina bezoeken.

Foto’s en afbeeldingen

Hoe breng je verzekeringen in beeld? Mijn advies is altijd; maak de website persoonlijk! Laat zien wie je bent, hoe je kantoor eruit ziet en laat de klant alvast online bij jou naar binnen stappen. Dat maakt het contact zoveel gemakkelijker. Het afsluiten van een verzekering of hypotheek zijn zaken die je het liefst doet met een onderneming die je kent en waar je je thuis voelt. Het resultaat is dan dat klanten jou zowel online als offline moeiteloos kunnen vinden. De foto’s zijn dan ook gemaakt aan de Elemastraat zelf, op het gezellige kantoor en samen met de medewerkers.

Een warm welkom met dito resultaat

Online een onderneming laten zien zoals het daadwerkelijk is. In dit geval duidelijk en warm, met het hart op de juiste plaats en dito advies. Dat is wat wij hebben bereikt voor Duidelijke Verzekeringen. Wil jij ook online laten zien wie je bent en waar je goed in bent?  Neem dan gerust contact op met mij, ik help je graag een stap verder in de online wereld! Bellen voor een vrijblijvend gesprek kan via 06-1500 6252 of via mijn contact formulier