Website als visitekaartje

Bart heeft een bouwbureau en is werkzaam als ZZP’er. Hij wilde heel graag aan zijn klanten, dit zijn onder andere aannemers, architecten en particulieren laten zien wat hij zoal voor ze kan betekenen. Ontzettend trots op het eerste resultaat en uiteraard bouwen we rustig verder aan het portfolio van Bart.

Laten bouwen van de site

Gelukkig heeft Bart goede contacten en heeft hij zijn site laten bouwen door fbidesign.nl in Haarlem. Met de nodige plugins kan ook bijgehouden worden hoeveel bezoekers er op de site komen en aan welke teksten nog wat gesleuteld zou moeten worden om hoger terecht te kunnen komen in Google.

Foto’s moesten gemaakt worden

Alle foto’s op de site van BouwbureauBart zijn door mij gemaakt, een leuke hobby die nu hartstikke goed van pas komt. Door dat ik weet hoe de site er ongeveer uit komt te zien, kan ik vrij gericht de foto’s maken en lekker creatief denken.

LinkedIn profiel

Ook het LinkedIn profiel van Bart had een opfrisbeurt nodig. Als zelfstandig ondernemer is het noodzakelijk om op een professionele manier zichtbaar te zijn. Feiten moeten kloppen, logo’s zichtbaar en website links toegevoegd. Uiteraard is het best lastig om wat over jezelf te schrijven, dus daarom heb ik zowel de persoonlijke als de bedrijfs pagina op LinkedIn een update gegeven met alle relevante informatie.

Het resultaat

Daar zijn we eigenlijk best wel trots op! Een website is eigenlijk nooit echt af, dus ik blijf samen met Bart bedenken wat we kunnen doen en schrijven. Bart heeft geen social media koppeling maar zal wel iedere maand een blog schrijven op zijn site die hij vervolgens zal delen op LinkedIn.

De real time versie van de site is via de volgende link te zien: BouwBureauBart

Contact

Ben jij ook op zoek naar flexibele ondersteuning van jouw website- en social media beheer? Je kunt mij ten alle tijden virtueel bereiken, alhoewel ik aan een persoonlijk gesprek altijd de voorkeur geef! Via de contact pagina kan dat, maar ook via deze weg kom je daar terecht.

Bel me gerust voor een vrijblijvend gesprek op 06-1500 6252 of via mijn contact formulier