Attingo Datarecovery

Attingo Datarecovery is een zeer succesvolle onderneming op het gebied van datarecovery. Als je jouw harde schijf hebt laten vallen, of je door bijvoorbeeld brand niet meer bij opgeslagen gegevens kunt, Attingo Datarecovery zorgt er in 90% van de gevalle voor dat de gegevens weer terug komen.

De teksten van de “oude” website waren minder goed leesbaar, waardoor het online verkeer minder op gang kwam. Door de leesbaarheid van de teksten te verbeteren en voor alle pagina’s juiste META omschrijvingen te maken, is het verkeer op de website met ruim 20% toegenomen.

Attingo Datarecovery

Samenwerkingen en persberichten

Eigenaar Robbert Brans werkt graag samen met diverse partners. Partners die net iets meer expertise hebben in een bepaald gebied. Kennis delen, zodat je daarmee de klant heel goed kunt helpen.Attingo Datarecovery is goed in het herstellen van gegevens van mediadragers. Maar een advies geven over de inrichting van het systeem beheer geven zij niet. Daarvoor wordt samengewerkt met Piersma.COM. Komt er een klant met een kapotte laptop, die dringend op zoek is naar een tijdelijk exemplaar, dan is Easy2Rent de onderneming waarnaar wordt doorverwezen. Om deze samenwerkingen duidelijk te maken, worden hiervoor persberichten gemaakt en gepubliceerd.

Deadlines moesten gehaald worden

Omdat de website naar een ander CMS systeem ging; WordPress moesten de oude teksten aangepast worden, voordat de site live ging eind december. Samen met de websitebouwer is er gefaseerd gewerkt aan de pagina’s. Doordat er gestructureerd en op tijd gewerkt werd en de teksten in .txt aangeleverd met de juiste SEO omschrijvingen was het aanmaken van pagina’s eenvoudig.

WordPress voor Attingo Datarecovery

Het is een goed bij te houden en systematisch opgebouwde website geworden, met een enorme hoeveelheid pagina’s. Door de juiste SEO inrichting van de pagina’s is de vindbaarheid op Google toegenomen. Dit wordt direct waargenomen, door het aantal ingevulde contactformulieren en de hoeveelheid aanvragen per telefoon.

Nieuwsitems & Blogs

Zowel online als offline structureel blijven bewegen. Door het schrijven en plaatsen van relevante artikelen over datarecovery en inmiddels als hot-item Ransomware kan Attingo Datarecovery haar klanten goed informeren en op de hoogte houden. Het delen van kennis is minstens zo belangrijk als het herstellen van data.

Teksten van een site belangrijk voor vindbaarheid?

Als de teksten van de website goed zijn ingericht en uiteraard relevant zijn, dan zal Google jouw bedrijf zien als specialist. En specialisten hebben nou eenmaal een streepje voor.  Goede teksten maken het verschil! Het is nou eenmaal lastig om over jouw product te schrijven, zonder in vakjargon te vervallen. Neem gerust contact op met mij, ik help je graag een stap verder in de online wereld! Bellen voor een vrijblijvend gesprek kan via 06-1500 6252 of via mijn contact formulier