Animal Transportation Association

Kort geschreven ATA, is een platform voor bedrijven die dieren vervoeren. Bedrijven die lid zijn ontvangen aanvragen via die platform en worden op de hoogte gehouden van al het nieuws. De voorwaarden en regels voor het humaan vervoeren van dieren zijn per land verschillend, waar de ATA haar leden op de hoogte houd en geïnformeerd houdt .

De oude site gemaakt met Wild Apricot werd door verschillende mensen bijgehouden, waardoor een wildgroei ontstond in verschillende pagina’s. De website heeft een nieuwe, frisse en moderne uitstraling krijgen, waarop alleen relevant nieuws geplaatst wordt.

Animal transportation association

Teksten in Engels

Zowel de SEO teksten als de formulieren en de meta omschrijvingen zijn in het Engels aangepast. Een aantal teksten zijn hergebruikt vanaf de oude website en het grootste deel is herschreven.

Duidelijke ideeën

Voorzitter Filip Vande Capelle weet precies wat hij wil en gaf ons een duidelijke opdracht mee. Welke pagina’s moeten waar en daarnaast welke pagina’s gekoppeld moeten worden aan de hoofdpagina’s. Hierdoor zijn wij snel aan de slag gegaan met het bouwen van de website.

Login omgeving voor members

Voor de Animal Transportation Association is een login omgeving gecreëerd speciaal voor members. Hierdoor kunnen er onder andere transportverzoeken geplaatst worden, webcasts gevolgd worden en factsheets geraadpleegd worden. Deze sectie is specifiek voor members en is niet toegankelijk voor het publiek.

Joomla! voor de Animal Transportation Association

Doordat Joomla! prachtige koppelingen heeft om bijvoorbeeld de leden administratie te beheren is hiervoor gekozen. Daarbij is dit een gebruikersvriendelijk systeem, waar in de lay-outs niet geknutseld kan worden door derden. Dit zorgt voor een eenduidige website, met duidelijke en overzichtelijke pagina’s.

Handleidingen van Joomla!

Deze website is gemaakt in samenwerking met JACCS , waar Roeland de handleidingen heeft gescheven specifiek voor deze site. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het formaat van de afbeeldingen, hoe een pagina aan te maken, te wijzigen en bij te houden.

Ledenbeheer en communitybuilder Joomla!

Door gebruik te maken van de community builder functie van Joomla! is nu goed te zien welke leden al dan niet de factuur hebben betaald. Is de betalingstermijn verstreken, dan is er geen login meer mogelijk in de afgeschermde omgeving.

Ook samen een Joomla! website bouwen?

Neem gerust contact op met mij, ik help je graag een stap verder in de online wereld!

bellen voor een vrijblijvend gesprek kan via 06-1500 6252 of via mijn contact formulier