Een hele nieuwe site

Al een aantal jaren geleden had AircoTeam een site laten maken, de site voldeed prima maar had echt een opfrisbeurt nodig! AircoTeam is ondertussen ook bezig met een webshop “Airkoopjes” waarmee ik ze wat van dienst kon zijn wat betreft mijn E-Commerce ervaring.

Wilco Ziermans heeft een uitgesproken smaak en mening, wat het prettig maakt om voor te werken, hij weet exact wat hij wil. Geen fratsen, drukke thema’s, maar een duidelijke site waarin ook alle AirCollega’s voorgesteld kunnen worden. Er wordt gewerkt met een team van professionals die tot het uiterste gaan om klanten er warmpjes bij te laten zitten.

Projecten en een blog

ok een verzoek om projecten in beeld te brengen en een blog met tips en weetjes over airconditioning, luchtgordijnen en ventilatie. Dit soort pagina’s kunnen maken is goed voor de beweging op de website. Door relevante informatie toe te voegen en regelmatig content, zoals unieke foto’s en teksten zal de site meer bezoekers trekken.

Een airco sexy krijgen?

Potentiële of bestaande klanten zouden het warm en koud moeten krijgen van een airconditioning. Vaak natuurlijk van de techniek die erachter zit. Maar ik heb tòch een poging gedaan om een airco sexy te krijgen op AircoTeam.nl

Bel me gerust voor een vrijblijvend gesprek op 06-1500 6252 of via mijn contact formulier