Addition.nl

Een aantal jaar geleden heb ik gewerkt voor Robert Peters van Addition bv. Eigenlijk doordat er een nieuwe website moest komen en Robert hier vrij specifieke ideeën over heeft en de inhoud hiervan ben ik me gaan verdiepen in het vak wat Content beheer heet. De website is gemaakt in WordPress, wat erg gebruikersvriendelijk is. In 2012 is de website live gegaan en is alle inhoud altijd bijgehouden.

Ieder project een eigen pagina

Zodra er een nieuw project af is stuurt Robert mij de foto’s door, of dit nu via whatsapp gaat of via WeTransfer, ik zorg dat het portfolio up-to-date is. Meestal zijn het foto’s die met de telefoon gemaakt worden tijdens het ontwerp, de realisatie of de bouw van het project. Deze moeten  nog wat bewerkt worden en in het juiste formaat gemaakt. Hoe beter de foto past in de site, hoe mooier en strakker het resultaat is.

Updaten social media & bloggen

Addition heeft een zakelijke Facebook pagina, Twitter & Instagram account die samen met de komst van een nieuw project een update krijgen. Altijd met een andere tekst omdat niet ieder medium hetzelfde aantal karakters weer zal geven. En er op verschillende wijzen omgegaan kan worden met relevante informatie. Ook een korte blog met een link naar de website schrijf en post ik vervolgens op het LinkedIn account. Hierdoor is zijn zakelijke netwerk op de hoogte is van de gerealiseerde projecten. Uiteindelijk draait het om zien en gezien worden.

Google Analytics

Om te weten wie er wanneer kijkt op de website van Addition bv en waar vandaan de bezoekers komen is Google Analytics van cruciaal belang. Een blog op LinkedIn betekent voor Robert bijvoorbeeld direct resultaat. Zijn eigen zakelijke netwerk heeft dan een idee wat er allemaal kan en hoe opdrachten zijn geworden. Hoe lang blijven bezoekers “hangen” en wat zijn de drukste dagen/tijdstippen. Op basis van die informatie bepalen we samen wanneer welke post op wel sociaal platvorm geplaatst gaat worden om het beste resultaat te krijgen.

Ook interesse in hulp bij uw site?

Neem contact met mij op, ik help je graag en stap verder in de online wereld!

Bel me gerust voor een vrijblijvend gesprek op 06-1500 6252 of via mijn contact formulier