Flexibel inzetbare content en social media beheerder

  • Website beheer
  • Social Media beheer
  • LinkedIn profiel analyse en beheer
  • Blogs schrijven
  • Klantenservice Training

Wie is Birgit?

Mijn naam is Birgit Cramer van den Bogaart. De laatste jaren ben ik actief geweest in de opkomende E-Commerce markt. Vanuit verschillende rollen en disciplines heb ik de effecten gezien van de enorm hoge snelheid waarmee nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online communicatie worden geïntroduceerd.

Ik ben ervan overtuigd dat ik voor iedere ondernemer het verschil kan maken in online vindbaarheid. De tijd en energie (beheer) die je ik aan jouw site ga besteden, zal zich binnen korte tijd uitbetalen in meer klanten en meer omzet. Het beheren van website- en social content is een belangrijke motor in het opbouwen en uitbreiden van jouw klantenkring. Om één simpele reden: Jouw bedrijf wordt gemakkelijk gevonden en een bezoeker krijgt vertrouwen omdat de content van belang is voor de eventuele vragen die hij/zij heeft over het product wat jij aanbiedt.

Zelfstandig ondernemen geeft mij de vrijheid om creatief te zijn en te denken namens en voor verschillende bedrijven. Ik heb de ruimte om uiteenlopende ideeën te toetsen bij mijn opdrachtgevers en tot uitvoer te brengen via het beheer van sites. Door pakkende teksten op de juiste online plek te plaatsen en het effect van de boodschap te meten, kunnen we sturen op resultaat. Hierdoor kan ik ondernemers ondersteunen bij het uitbreiden van bestaande markten en nieuwe creëren.

Samen de online wereld veroveren!

Ik maak het verschil voor kleinere bedrijven en zelfstandig ondernemers die geen tijd, zin of gelegenheid hebben om de online wereld te verkennen. Samen kunnen we meer naamsbekendheid, omzet en klanten genereren.
Snel schakelen en ideeën direct omzetten in acties, daar ligt mijn kracht!